Back to top

El CE Costa Daurada Bàsquet reprèn la participació a la lliga

El Club Esportiu Costa Daurada reprèn després de 6 anys, la participació a la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes i a la Copa Catalana. El nou projecte del club és consolidar-se i plantejar reptes més ambiciosos. Aquest dissabte l'equip reusenc va disputar contra el Global Basket UAB i va perdre 49 a 34.
Imatge del partit de dissabte

Després de 6 anys el Club Esportiu Costa Daurada reprèn la seva participació a la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes i a la Copa Catalana. El nou projecte del club és consolidar- se en els pròxims anys, ser un referent d’aquest esport i de cara el futur plantejar reptes més ambiciosos.

El CE Costa Daurada rebia a la seva pista a un dels equips favorits per guanyar aquesta competició, el CE Global Basket UAB i va començar molt bé ja que va guanyar el primer quart per un ajustat 10 a 8.

El jugador del Global Basket, Sergio Gómez, va ser el protagonista del segon quart anotant vuit punts i deixant el marcador a la mitja part amb 21 a 16 a favor de l’equip visitant. Durant el tercer quart es va veure el potencial anotador dels jugadors d’Òscar Trigo que, amb un parcial de 16 a 9, van deixar el partit ja sentenciat. Al final del partit, 49 a 34 a favor del CE Global Basket UAB que ha guanyat els dos partits que ha disputat de la Lliga Catalana.

El CE Costa Daurada és l'únic equip de bàsquet de cadira de rodes de la demarcació de Tarragona.