Back to top

El CE Costa Daurada, campió de Catalunya de bàsquet adaptat

El Club Esportiu Costa Daurada ja és campió de Catalunya. L'equip A de bàsquet adaptat del Baix Camp podria accedir a la competició espanyola però la falta de patrocinadors fa que no s'hi hagin pogut inscriure. Ara els jugadors encara els hi queda la Copa Catalana, un torneig on participen els campions i subcampions de la lliga.
L'equip de bàsquet adaptat CE Costa Daurada a punt de fer el crit de guerra en un partit contra el Barça

S'imaginen un equip campió de Catalunya que no pugui accedir a una competició superior per falta de patrocini? És la situació que viu l'equip A de bàsquet adaptat Costa Daurada que per falta de diners, no podrà competir a la Lliga espanyola d'aquesta modalitat. El motiu, segons el seu entrenador, practiquen un esport minoritari.

El conjunt s'ha imposat al Barça aquest cap de setmana quedant subcampions a la classificació de la Lliga Catalana amb un empat amb el Sabadell pel que fa als punts i una diferència de 6 cistelles. Per la seva banda, la categoria B del Costa Daurada ja són campions de Catalunya quedant en primer lloc després de guanyar també als blaugranes el diumenge.

Ara els reusencs trepitjaran Ripollet aquest cap de setmana a la Copa Catalunya que es disputen els campions i subcampions de la lliga.

Notícies relacionades