Back to top

El CE Costa Daurada guanya el Torneig Reus Ciutat del Bàsquet

Una competició de bàsquet amb cadira de rodes on hi han participat equips catalans que militen a la Divisió Nacional. L'únic equip d'una categoria inferior, el Club Esportiu Costa Daurada de Reus, ha guanyat la competició.
El CE Costa Daurada guanya el Torneig Reus Ciutat del Bàsquet

FOTOGRAFIA: Reus És Esport

El Club Esportiu Costa Daurada s'ha proclamat vencedor del Torneig Reus Ciutat del Bàsquet Català. Els ganxets, amfitrions de la competició, han derrotat al Club Bàsquet Mifas a la final per un resultat de 65 a 42.

L'esdeveniment ha tingut lloc al Pavelló Olímpic de Reus i ha comptat amb la participació de quatre equips. Tot i que dos d'ells són conjunts de Divisió Nacional de bàsquet amb cadira de rodes, el Costa Daurada, que juga en una categoria inferior, ha acabat imposant-se en tots els partits disputats.

Un torneig que forma part del calendari de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019 i que serveix per donar a conèixer a la ciutadania un esport encara desconegut.

El Club Esportiu Costa Daurada començarà la lliga el dia 6 d'octubre contra el Club Bàsquet Pardinyes. Enguany el conjunt A i el B jugaran junts a la Lliga Catalana de Bàsquet amb cadira de rodes Nivell 2.