El C.E. Costa Daurada suma la primera victòria de la temporada

El conjunt reusenc va guanyar 53-45 al conjunt gironí Valida Sin Barreras Mifas en el darrer partit disputat al Pavelló Olímpic Municipal.
bàsquet costa daurada

El Club Esportiu Costa Daurada ha sumat la primera victòria de la temporada després de guanyar 53-45 al Valida Sin Barreras Mifas. Amb aquest triomf, els reusencs han avançat a la classificació al conjunt gironí i se situen a la quarta posició d'una lliga de cinc equips amb una victòria i quatre derrotes. El partit, com tots els que han disposat, ha anat dedicat al jugador Jordi Fontana, lesionat pel que resta de temporada.

El conjunt reusenc ha començat amb bon peu el partit davant del Valida Sin Barreras Mifas. Els locals han estat els dominadors de l'encontre tenint la possessió de la pilota des d'un bon inici. Malgrat això, els visitants han reaccionat al segon quart i han aprofitat les pèrdues de pilota del C.E. Costa Daurada per anar al descans amb un ajustat 21-19. A la represa, el C.E. Costa Daurada ha tornat a tenir el control del partit i a base de llargues possessions ha acabat guanyant el partit amb el 53-45 final.