Back to top

Celebrar el Dia de la Poesia a través de xarxes socials

El Centre de Lectura tenia preparada una jornada literària per celebrar el Dia Internacional de la Poesia però arran del confinament, han hagut de readaptar l'activitat. Tothom qui ho vulgui pot enviar les seves propostes de poemes i des de l'entitat els estan publicant per internet.
centre lectura

La cultura és un dels àmbits que en aquest confinament està trobant en les xarxes socials, una manera de readaptar-se a la situació actual.

És el cas també del Centre de Lectura que amb l'objectiu de poder continuar celebrant el Dia Internacional de la Poesia han dut a terme una crida perquè tothom qui ho vulgui enviï les seves propostes de poemes per tal que es publiquin a través de diverses plataformes d'internet. Enguany l'activitat anava enfocada als textos de Josep Carner en commemoració del 50 aniversari de la mort del poeta però està oberta també a textos d'altres escriptors o poemes propis que es poden enviar al correu electrònic comunicacio@centrelectura.cat.

ok

21 de març, Dia Internacional de la Poesia

Des del Centre de Lectura estan contents de la rebuda que ha tingut la proposta, amb una vintena de poemes publicats des d'aquest dijous. El punt àlgid de la celebració serà aquest dissabte 21 de març, data declarada per la UNESCO com a Dia Internacional de la Poesia.

El Centre de Lectura segueix oferint alguns serveis telemàticament

D'aquesta manera el Centre de Lectura intenta mantenir part de l'activitat de l'entitat. Els diversos tècnics treballen des de casa per seguir oferint tots els serveis que la tecnologia els permet fer telemàticament com gestió de pròrrogues de préstec o facilitar els continguts virtuals.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades