Back to top

El cementiri s'adapta per als més de 20.000 visitants

Reus preveu que unes vint mil persones passin pel cementiri a visitar els seus difunts al voltant d'aquests dies amb motiu de la festivitat de Tot Sants.
Cementiri de Reus

Com és tradició per Tot Sants, hi haurà una visita institucional a les onze del matí per retre homenatge a tots els difunts de la ciutat al Panteó dels Fills Il·lustres. L'acte anirà acompanyat per una actuació de música clàssica que la gent podrà escoltar fins a les dues del migdia.

Busos llançadora

La gran afluència de gent provoca que el cementiri hagi de prendre certes mesures per facilitar l'accés a la ciutadania. Per això el consistori ha incorporat un bus llançadora que farà viatges d'anada i tornada cada 15 minuts des de l'Avinguda Marià Fortuny fins al cementiri. A més, també s'ha habilitat un pàrquing gratuït provisional a l'entrada amb dues-centes noves places que estarà disponible fins al 4 de novembre.

Vehicles elèctrics a l'interior del cementiri

Una altra de les novetats és l'increment d'un a quatre vehicles elèctrics per moure's per l'interior del cementiri i la incorporació de nous lavabos a la zona nord. Tot Sants és un dia de record, no només pels difunts enterrats sinó també per totes aquelles persones que dipositen les cendres dels seus amics i familiars a la font de les cendres, inaugurada fa un parell d'anys al cementiri reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades