Back to top

Un centenar de manifestants en contra del tancament del Carrilet

La concentració s'ha covocat aquest dissabte a la plaça del Mercadal i han enfilat fins a la plaça del Prim. Durant l'acte, els manifestants han mostrat el seu rebuig al tancament del Carrilet davant de l'Ajuntament de Reus

La lluita continua en l'afer del Mercat del Carrilet. Aquest dissabte a la tarda més d'un centenar de manifestants s'han concentrat davant de l'Ajuntament de Reus, per demostrar una vegada més la seva oposició al tancament del Mercat. Sota la campanya cupaire Salvem el Mercat del Carrilet, que vol mobilitzar també la ciutadania, els afectats han retret al govern municipal que hagi fallat a les seves pròpies promeses electorals.

La plataforma ciutadana ha criticat el govern de la ciutat, ja que consideren que promou el comerç local mentre tanca un mercat amb prop d'una vintena de paradistes. Querol ha explicat que "sembla que donin màniga ampla a les grans cadenes de supermercats i, en canvi, tanquen el mercat i deixen el barri del Carrilet desamparat".

Els paradistes del Carrilet han reivindicat que seguiran amb l'acció de protesta, i tampoc descarten accions legals, a fi d'evitar que el pròxim Sant Pere la instal·lació tanqui les portes per sempre.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades