Back to top

El Centre de Lectura i el Reus Deportiu, units en l'inici de curs

Les dues entitats organitzen des de fa 4 anys un acte conjunt amb l'objectiu de donar a conèixer les activitats que ofereixen durant el curs i promocionar les més desconegudes pels reusencs i les reusenques.
Imatge de "Mens sana in corpore sano"

Que l'hoquei sobre patins és la disciplina estrella del Reus Deportiu és un fet conegut arreu del territori. Però, i si els expliquem que el club roig-i-negre té fins a onze seccions diferents?

Aquest és l'objectiu de "Mens sana in corpore sano", l'acte escollit enguany pel Centre de Lectura de Reus i l'entitat del Carrer Gaudí. Les dues agrupacions s'uneixen des de fa quatre anys per donar la benvinguda a l'inici de curs i mostrar a la ciutadania les activitats que ofereixen a les seves seus, també les que compten amb menys inscrits.

Mitjançant l'esdeveniment, el Reus Deportiu ha fet lluir esportistes de les modalitats de patinatge artístic, hoquei femení, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis, pàdel, excursionisme i escacs. D'altra banda, el Centre de Lectura ha mostrat la tasca dels alumnes de l'Escola de Dansa i l'Escola de Música.

El conveni entre les dues entitats afavoreix als socis de manera conjunta, amb inscripcions gratuïtes a tots dos centres. A més a més els patinadors i gimnastes del Reus Deportiu poden impartir classes al Centre de Lectura gratuïtament gràcies a la iniciativa. Així ho ha fet el campió del món, Pau Garcia.