El Cerceda sorprèn al Reus d'hoquei

El Reus Deportiu d’hockey ha perdut contra l’equip revel.lació de la categoria, el Cerceda. Els roig-i-negres es jugaven la tercera posició per això, Alejandro Domínguez ha tret un cinc inicial molt potent, i de fet en el primer minut Albert Casanovas ha fet el primer gol local amb un gran xut.

El Cerceda però ha sabut reaccionar ràpid i ha empatat el partit al minut 6, mitjançant David Torres. Els reusencs no s’han trobat còmodes sobre la pista i el quadre gallec ha anat guanyant terreny i s’ha avançat al minut 19 amb una altra diana de David Torres.

Tot i això, Jepi Selva ha posat l’empat després de l’assistència de Xavi Costa al minut 22, resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part. En el segon temps, els visitants han continuat imposant el seu joc i Joan Grasas ha fet el 2 a 3, en una contra i amb un tir molt ajustat que Roger Molina no ha pogut aturar.

Xavi Rúbio però ha tornat a ficar taules al marcador al minut 40 després de desviar el tir llunyà de Marc Ollé, que ha acabat al fons de la xarxa. El Cerdeda ha pogut tornar a avançar-se amb aquest penal assenyalat a Xavi Costa que li ha valgut una tarjeta blava però Molina ha refusat el xut de Joan Grasas.

El mateix jugador no ha perdonat quan li han tornat a assenyalar la pena màxima fent pujar el 3 a 4 a l’electrònica. Gonzalo Pérez ha sentenciat el matx al minut 50 amb un contracop. Alejandro Domínguez ha valorat així el partit. Amb aquesta derrota el Reus encara un vital encontre aquest dimarts contra el Noia en busca de mantenir-se en posicions de Lliga Europea. El resultat d’aquest diumenge deixa els reusencs en quarta posició, a un sol punt del Vic.