Back to top

El CF Reddis, un equip consolidat a segona catalana

El CF Reddis comença els entrenaments de la pretemporada al Mas Tallapedra. El club va acabar l'etapa passada amb molt bones sensacions i n'enceta una de nova amb uns objectius marcats.
El CF Reddis, un equip consolidat a segona catalana

S'inicia la pretemporada pel Club de Futbol Reddis i ho fa amb el bon sabor de boca que va deixar la temporada passada. Les sensacions durant tota la competició van ser molt positives ja que es van assolir els objectius. L'anormal número de descensos d'altres equips va posicionar el CF Reddis en una zona tranquil·la que, fins la última jornada, no va certificar la seva permanència. Les fites que es marquen de cara a aquesta nova etapa segueixen sent les d'obrir portes als seus jugadors.

Aquest any arriba un nou entrenador d'origen ucraïnès. Els blanc-i-blaus continuen sent un club de referència per joves jugadors que busquen fer-se un lloc en el món del futbol. Alguns d'ells han anat a jugar a divisions finlandeses o belgues.

L'ascens a 2a Catalana de l'altre equip de Reus, La Pastoreta, suposarà un enfrontament entre els dos clubs. Tot i així, el derbi s'espera amb la il·lusió que fa rebre un altre equip reusenc a aquesta categoria.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades