El CF Reddis, en el millor moment de la temporada

El conjunt reusenc ha guanyat al CF Montblanc 3-0. Aquesta ha estat la seva novena jornada sense perdre cap partit.

Si bé l’enfrontament no es preveia difícil pels locals, el CF Montblanc ha sortit molt fort al terreny de joc. Afortunadament, aquesta intensitat s’ha reduït aviat, amb un gol a favor dels reusencs, de Fernando Nicolás Díaz (1-0). A partir d’aquí, els de Marc Carrasco han anat buscant els espais fins que han posat el 2-0 a l’electrònic, amb un xut de Jorge Granado.

Val a dir que el CF Reddis ha dominat el que ha restat de partit i ha sumat un tercer gol a la segona part, d’Alvaro Ortal. La tensió dels visitants, que no aconseguien entrar la pilota dins la porteria de Rodenas, podia palpar-se a l’ambient. I, a tan sols 5 minuts d’acabar el partit, l’entrenador del CF Montblanc ha rebut la segona targeta groga, i la vermella, i ha estat expulsat del camp. Amb aquesta victòria, el CF Reddis consolida encara més el seu lideratge a la classificació. L’equip, que porta nou partits sense perdre, assegura que es troba en el millor moment de la temporada.

El proper cap de setmana, l’equip reusenc s’enfrontarà al CD Riudoms, situat a la zona central de la classificació.