Back to top

El CF Reus apel·la al TAD

Aquest dimarts els nous propietaris del Club de Futbol Reus Deportiu s'han reunit amb els advocats de Cuatrecasas i han decidit presentar apel·lacions al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) contra la sanció imposada per la Liga.
El CF Reus apel·la al TAD

L'endemà de la polèmica decisió del jutge social de la Liga d'expulsar el CF Reus del futbol professional durant tres anys i a abonar una sanció de 250.000 euros, els nous propietaris del club roig-i-negre han decidit apel·lar.

Ho faran davant el Tribunal Administrativo del Deporte, després de reunir-se amb els seus advocats del bufet Cuatrecasas aquest mateix matí. Així ho han informat els americans Platt i Onolfo a través d'un comunicat.

En el mateix comunicat, asseguren que "a més, la decisió de la Liga d'haver alliberat els jugadors del primer equip perjudica greument la situació econòmica de l'entitat". Clifton Onolfo assegura que "els jugadors no haurien d’haver estat alliberats i que només el club o la Federació podrien aprovar aquestes mesures", retirant la potestat a la Liga.

Onolfo també considera que les pèrdues de milions d'euros dels jugadors haurien de ser recompensades.