Back to top

El CF Reus arrenca a la lliga Genuine amb una victòria

La lliga Genuine de futbol ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana a Salou. L'equip del Reus Deportiu ha aconseguit una victòria en aquesta primera fase de la competició.
El CF Reus arrenca a la lliga Genuine amb una victòria

Aquests són els jugadors de l'equip Genuine del Club de Futbol Reus Deportiu de futbol. El conjunt ha participat en la primera fase de LaLiga Genuine Santander que ha iniciat la segona edició aquest cap de setmana a la capital de la Costa Daurada. En el primer dia de competició, els roig-i-negres han afrontat una derrota en la primera jornada contra l'Osasuna, un resultat que han compensat amb escreix amb el Sevilla on han guanyat per dos gols a zero en el segon partit de la competició. Ja en la segona jornada del campionat, el Reus ha mantingut un acalorat frec a frec amb l'Almería, que ha acabat amb un empat a dos.

Jordi Segura és l'entrenador del CF Reus Deportiu Genuine i explica que "al primer partit contra l'Osasuna vam perdre però van ser uns gols de mala sort, per altra banda a la tarda amb el Sevilla vam guanyar, vam fer un partit molt bo i l'afició ens va ajudar moltíssim i ens va motivar".

La lliga Genuine és una iniciativa que té per objectiu normalitzar la pràctica del futbol entre les persones amb discapacitat intel·lectual i aconseguir que tots els clubs de LaLiga comptin amb el seu equip Genuine per aportar un gran valor social al futbol. En aquesta segona temporada de la competició hi participen una trentena d'equips masculins i mixtes de 12 clubs diferents.

Segura ha afegit que "Ells es poden sentir com a futbolistes professionals, poden representar l'equip de la seva ciutat i viatjar per tot Espanya. Integrar aquests nois en l'esport és molt important perquè així ells també fan el que més els hi agrada."

Els roig-i-negres viatjaran el proper mes de gener a Cordoba per disputar la primera part de la segona fase, unes jornades que s'aniran repetint en diversos punts de l'Estat Espanyol durant tota la temporada.

Notícies relacionades