Back to top

El CF Reus assegura haver pagat a temps

Una carta de procedència dubtosa reclama a l'organisme rector la readmissió del primer equip ganxet a la Segona Divisió B. En ella també s'anuncia a Ramon Maria Calderé com a futurible tècnic dels roig-i-negres.
Ramon Maria Calderé l'any 2008

El Reus hauria pagat els diners necessaris per militar l'any vinent a Segona Divisió B. Així ho afirma un comunicat que porta en el seu interior les firmes de Clifton Onolfo i David López, l'administrador concursal del club.

48 hores després que la Real Federación Española de Fútbol expulsés als ganxets de la categoria de bronze per impagaments, els emissors de l'escrit afirmen haver enviat els diners de l'aval dins el termini establert per l'organisme rector i acusen doncs que la decisió de descendir l'equip a Tercera Divisió és precipitada. Es dirigeixen a l'organisme rector i li supliquen que es reconsideri la situació.

Comunicat 1

Comunicat 2

Canal Reus s'ha posat en contacte amb el mateix López qui ha negat rotundament tenir cap vinculació amb aquesta carta. Una suplantació d'identitat que dificulta el treball de l'administrador concursal, el qual afirma que hi ha moltes persones dedicades al Cas Reus i que cada cop se'ls hi fa més difícil treballar. El de Verae Abogados y Economistas prendrà una decisió sobre el futur del club a finals de mes.

Calderé confirma haver acceptat el càrrec d'entrenador de Segona Divisió B

El mateix comunicat incloïa també el futurible equip tècnic del Reus a Segona B, una taula amb els preus dels abonaments de cara a la següent temporada i el calendari esportiu. S'hi observa una fotografia d'Adrià Arjona, flamant fitxatge de l'Associació Esportiva Prat i tres noms més: Ramon Maria Calderé, David Cabildo i Isaac Fernández.

El mateix Calderé ha confirmat a aquesta casa que va mantenir una reunió amb Onolfo a Reus just fa un mes. En aquesta, va firmar un precontracte que vinculava l'exroig-i-negre com a primer entrenador de l'equip, juntament amb Lluís Milà de segon. Calderé no descarta continuar, si finalment es pot jugar, al capdavant de la banqueta de Tercera Divisió. Assegura que ja té llesta la pretemporada i que ahir s'havien d'iniciar els entrenaments amb 6 o 7 jugadors del territori. 32

1