El CF Reus B Cambrils conquereix el camp de l'Europa

El filial roig-i-negre guanya (0-1) l'Europa i se situa en zona de play off d'ascens de Tercera Divisió.
europa reus cambrils

Fotografia: CE Europa

El CF Reus B Cambrils està firmant un inici brillant en la seva aventura a Tercera Divisió. El filial roig-i-negre ha guanyat (0-1) al camp del CE Europa i suma el segon triomf consecutiu de la temporada. En set jornades, els els nois de Lluís Albesa només han perdut un partit i se situen a la quarta posició, en zona de playoff d'ascens a Segona B.

La primera part ha tingut un domini altern entre tots dos equips, igualtat màxim contra tot un CE Europa, un equip històric del futbol català. A la represa, s'han vist més ocasions de gol per part dels dos equips. Només començar la segona part el CF Reus B Cambrils ha marcat l'únic gol de la tarda. Al 51' Ernest Forgas ha realitzat un xut creuat, col·locant-lo fora de l'abast del porter local. Amb el 0-1 al marcador, el conjunt de Lluís Albesa s'ha trobat còmode sobre el terreny de joc. Tot i això, s'ha hagut de suar per mantenir l'avantatge. Al minut 63, Cristian Márquez ha comès un penal i ha vist la segona targeta groga, deixant el filial roig-i-negre amb inferioritat numèrica. En la pena màxima, però, Antonio Sillero s'ha vestit d'heroi per aturar el llançament de De la Torre.

En la mitja hora restant, malgrat jugar amb un home menys, el CF Reus B Cambrils ha pogut fer bo el gol de Forgas i s'ha endut els tres punts del complicat camp del CE Europa. El proper diumenge, a les 17.00 hores, el filial intentarà seguir consolidant aquest excel·lent inici de temporada, rebent la visita de l'AE Prat.