El CF Reus B Cambrils conquereix Vilafranca

El filial roig-i-negre s'imposa per la mínima (0-1) davant d'un dels equips més potents del grup 5 de Tercera Divisió, el FC Vilafranca. Jordi Garcia ha estat l'autor del gol reusenc.
crònica vilafranca reus cambrils

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit una important victòria al camp del FC Vilafranca. El filial roig-i-negre n'ha tingut prou amb un gol de Jordi Oribe a la segona part per sumar el segon triomf de l'any 2018. L'atacant roig-i-negre, que la temporada passada va jugar cedit al conjunt vilafranquí, ha fet bo un rebot per transformar l'única diana de l'enfrontament, que s'ha produït al minut 67. Tot i que els locals també han gaudit de diverses ocasions per marcar, els nois de Lluis Albesa s'han mostrat ferms al darrere i, fins i tot, haurien pogut fer el segon a les acaballes del partit.

Amb aquest triomf, el CF Reus B Cambrils escala fins a la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió, havent sumat 33 punts. El playoff es d'ascens se situa a 3 punts, mentre que la zona de descens s'allunya a 19 punts. El proper dissabte 20 de gener el filial rebrà la visita del Vilassar de Mar al Nou Municipal de Cambrils a les 18.00 hores.