El CF Reus B Cambrils deix escapar la victòria a l'últim minut

El CF Reus B Cambrils ha empatat (2-2) contra el FC Vilafranca i suma el segon punt de la temporada. El conjunt de Lluís Albesa ha desaprofitat l'oportunitat d'endur-se la victòria després de rebre un gol a l'últim minut
crònica cambrils vilafranca

El CF Reus B Cambrils ha empatat 2-2 contra el FC Vilafranca en la seva estrena a casa a Tercera Divisió. El partit podria haver acabat amb victòria sinó fos per un gol encaixat en els darrers instants de partit. Malgrat això, els roig-i-negres han plantat cara a un dels rivals més potents de la categoria i sumen un nou punt.

El filial del CF Reus ha començat dominant el partit i ràpidament ha obert la llauna. Al minut 7' Marcel Messeguer ha aprofitat una passada a l'espai per fer l'1 a 0. L'avantatge ha durat ben poc. Només tres minuts més tard, els vilafranquins han tornat a establir la igualada mitjançant Gerard Boira. Tot i el gol, els roig-i-negres no s'han arronsat i han continuat circulant la pilota i gaudint de diverses ocasions de perill. Al 27' ha arribat la segona diana local. Gonzalo Pereira ha caçat la pilota dins l'àrea petita i ha engaltat l'esfèric perforant la porteria del FC Vilafranca.

El CF Reus B Cambrils ha pogut mantenir el mínim avantatge fins a les acaballes del partit, però en el temps del descompte, Aday Benítez ha tornat a igualar l'enfrontament, marcant el definitiu 2-2 i deixant els de Lluís Albesa amb la mel als llavis. El conjunt de Lluís Albesa es planta a la jornada 2 amb dos punts, sense haver perdut cap partit i el primer triomf a Tercera entre cella i cella. Situats a la 12a posició, el pròxim compromís serà diumenge vinent al camp del Vilassar de Mar.