El CF Reus B Cambrils esgarrapa un punt al camp de l'Ascó

El filial roig-i-negre ha empatat (2-2) al camp de l'equip ebrenc. El conjunt de Lluís Albesa se situa a la desena posició del grup 6 de Tercera Divisió amb 23 punts.
ascó cambrils crònica

Fotografia: CF Reus Deportiu

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit sumar un punt (2-2) del camp del FC Ascó. El conjunt local ha estat el dominador dels primers compassos de l'enfrontament, trobant el premi ben aviat, al minut 6', quan Cheikh ha posat per davant els riberencs. El filial roig-i-negre, però, ha sabut sobreposar-se al domini inicial dels locals i l'1-0. Arjona i Ernest Forgas han gaudit de dues ocasions que no s'han materialitzat en gol. En tot cas, els nois de Lluís Albesa s'han anat trobant còmodes sobre el terreny de joc i, finalment, han vist recompensats els seus esforços a les acaballes de la primera part, al minut 41', amb una diana de Jordi Oribe.

A la represa, tots dos equips han anat per feina i no han tardat a inquietar les respectives porteries rivals. Fent-ho, a més, amb un gol per a cada bàndol. Al minut 49', Jordi Oribe ha posat per davant el CF Reus B Cambrils amb l'1-2. L'alegria, però, ha durat ben poc ja que quatre minuts més tard Sergi Moreno ha restablert l'empat posant el 2-2 definitiu a l'electrònic.

El conjunt de Lluís Albesa s'emporta un punt del camp de l'Ascó i se situa a la desena posició de la classificació amb 23 punts. El proper partit dels roig-i-negres serà el proper diumenge 26 de novembre al Nou Municipal de Cambrils contra el Granollers a les 17:00 hores.