El CF Reus B Cambrils pateix la primera derrota de l'any

El filial del CF Reus cau derrotat (1-0) al camp del Cerdanyola FC encara que es manté a la la mitja part alta de la classificació del grup 5 de Tercera Divisió.
crònica cerdanyola reus b cambrils

Fotografia CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha encaixat la primera derrota d'aquest 2018 després de caure 1-0 al camp del Cerdanyola FC. L'inici de partit ha estat igualat. De fet, l'ocasió més clara dels primers compassos ha anat a càrrec dels locals, amb una rematada que s'ha estavellat al pal. Amb el pas dels minuts, el conjunt entrenat per Lluís Albesa ha agafat la batuta i ha gaudit de diverses opcions per marcar, com un xut de Padilla que ha sortit per sobre de la porteria rival. Amb el 0-0 i un CF Reus B Cambrils que anava de menys a més, s'ha arribat al descans.

Al començament de la segona part s'ha reprès la igualtat. Tots dos equips han generat algunes oportunitats per desfer l'empat inicial, però el marcador no s'ha mogut fins al minut 73. I ho ha fet gràcies al gol de l'equip local, transformat per Dani Martí en una jugada iniciada en un fora de banda. Amb l'1-0, el filial s'ha fet amb el control de la pilota, però costava concretar aquest domini en ocasions de gol. Malgrat la insistència dels roig-i-negres, els tres punts s'han acabat quedant al camp del Cerdanyola FC.

Aquest resultat representa el fre d'una dinàmica de tres victòries seguides i quatre partits consecutius sense perdre. Tot i caure fins a la novena posició, el CF Reus B Cambrils es troba a 4 punts del playoff d'ascens a Segona B i es manté a 19 punts de les posicions de descens. El pròxim partit per al filial serà diumenge vinent a les 17:00 hores de la tarda al Nou Municipal de Cambrils contra el Terrassa FC.