El CF Reus, campió del Triangular Solidari de Futbol

Aquest dissabte, el CF Reus ha disputat un Triangular Solidari de Futbol juntament amb el CF Reus B Cambrils i l’UCF Cambrils. El torneig ha tingut lloc al Nou Camp Municipal de Cambrils i ha tingut un caire benèfic ja que l’entrada era un donatiu destinat a la Creu Roja.
CF Reus

El CF Reus s’ha imposat (2-0) davant el UCF Cambrils en el primer duel que ha disputat. Els roig-i-negres han estat els clars dominadors del partit gaudint de la possessió de la pilota i creant en tot moment ocasions de gol. Dejan Lekic ha estat el primer en trepitjar àrea amb un potent xut que ha sortit per sobre del travesser. Poc després, Ernest Forgas ha rematat de cap una pilota que s’ha estavellat al pal. El davanter del filial no ha desaprofitat la següent ocasió i al minut 27’ ha posat l’1-0 a l’electrònic després d’una precisa assistència de Mario Ortiz. En la següent jugada, Shaq Moore ha generat una internada per la banda dreta. El lateral americà, en una combinació amb Alfred Planas, ha finalitzat la jugada i ha col·locat el definitiu 2-0 al marcador.

Onze inicial del CF Reus davant el UCF Cambrils: Pol Freixanet, Borja, Mikel, Tito, Moore, Carbonell, Laporta, Mario Ortiz, Alfred, Forgas i Lekic

CF Reus

Els onze mateixos jugadors roig-i-negres han estat els encarregats de veure’s les cares davant el CF Reus B Cambrils. El filial roig-i-negre s’ha apropat mitjançant dos xuts de Rafa Ribeiro i Adri Arjona que han sortit fora per ben poc. Ernest Forgas, per part del CF Reus, ha estavellat una pilota al pal dret de la porteria de Chechu Grana. Als 15’ minuts de joc, Xavi Bartolo ha canviat completament l’equip i ha acabat el duel amb un onze format per: Pol Freixanet, Guerrero, Catena, Olmo, Bastos, Vítor Silva, Gus Ledes, Juan Domínguez, Linares, Ernest Forgas i Fran Carbia. Precisament, aquest últim ha estat l’encarregat de marcar el primer gol del duel d’equips roig-i-negres. L’extrem del CF Reus ha perforat la porteria amb un xut que s’ha escapat de les mans de Chechu Grana. Poc després, Jesús Olmo ha estavellat una pilota al travesser després d’una jugada de córner. Abans del xiulet final, Linares ha transformat el 2-0 aprofitant una pilota morta dins l’àrea petita.

Per una altra banda, en el primer partit del Triangular Solidari el CF Reus B Cambrils ha perdut (1-0) davant el UCF Cambrils. El filial roig-i-negre ha mantingut un duel igualat davant el conjunt cambrilenc gaudint de diverses arribades durant tot el partit. Malgrat això, ha estat l’equip rival qui ha marcat el primer i únic gol de l’encontre amb una diana de falta directa de Nico. El conjunt entrenat per Albert Company ho ha intentat fins al darrer minut però no ha pogut empatar el partit.

Onze inicial del UCF Cambrils: Sergi Fuertes, Torre, Joel, Nico, Marc, Ivan, Matthew, Jorge, Oriol, Erik i Jose Rigal

Onze inicial del CF Reus B Cambrils: Gerard, Estivill, Mañé, Ayala, Pau, Àlex, Fabra, Modest, Imad, Adri Jiménez i Iker