El CF Reus cau eliminat de la Copa Catalunya

Els roig-i-negres perden (1-0) davant del Cornellà en els quarts de final de la competició organitzada per la Federació Catalana de Futbol.
cornellà reus

Fotografia: UE Cornellà

El CF Reus ha dit adéu a la Copa Catalunya després de caure 1-0 al camp del Cornellà en el duel corresponent a l'eliminatòria de 1/4 de final de la competició organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Els roig-i-negres, amb una barreja de jugadors del primer equip i del filial, no ha pogut superar el conjunt verd-i-blanc, que n'ha tingut prou amb un gol d'Enric i una bona defensa per seguir viu a la Copa Catalunya.

El duel ha començat igualat, amb els dos equips amb ganes de tenir la pilota. El dominador en els primers compassos ha estat el CF Reus, però ja des de l'inici, el Cornellà també demostrava ganes de ser el vencedor de l'eliminatòria. De fet, les primeres aproximacions a l'àrea han anat a càrrec del conjunt local en dues arribades que Enric no ha pogut concretar. A la tercera ha anat a la vençuda per al davanter verd-i-blanc, que ha fet pujar l'1-0 al minut 15 després d'aprofitar una bona assistència en profunditat, agafar l'esquena a la defensa i batre Sillero en l'u contra u.

Els homes entrenats per Aritz López Garai han posat una marxa més per buscar l'empat, que ha estat a punt d'arribar al minut 20' amb una rematada de Roger Ametllé que ha sortit fregant el pal. Passada la mitja hora de joc, ho han tornat a provar Fran Carbia i Carbonell, el primer amb un xut i el segon amb una rematada de cap a la sortida d'un córner. Totes dues accions han acabat amb el mateix resultat: el porter local Craviotto aturant les respectives ocasions.

A la segona part ha costat veure ocasions. Els múltiples canvis han ajudat a trencar el ritme del partit i el joc s'ha desenvolupat generalment al centre del camp. El CF Reus ha buscat el gol de l'empat, però davant s'ha trobat una sòlida defensa verd-i-blanca que ha impedit als reusencs igualar el marcador. Els locals també n'han tingut per poder ampliar distàncies i encarrilar el partit, però el marcador ja no s'ha mogut i serà la UE Cornellà qui disputarà la semifinal de la Copa Catalunya. El proper partit dels homes d'Aritz López Garai serà aquest diumenge a les 20:00 a l'Estadi Municipal contra el Real Valladolid.

La fitxa del partit

UE Cornellà (1): Craviotto, Batista, Valentín, Borja, Edgar, Fall, Cortés (Gómez, 86'), Reche, Enric (Fito, 76'), Sascha (Gao, 90'), Ricard (Néstor, 62')

CF Reus (0): Sillero, Cholo (Modest, 45'), Adri Guerrero, Campins, Iñiguez, Domènec (Jordi, 81'), Fran Carbia (Jordi Oribe, 45'), Carbonell (Sergey, 73'), Cámara (Xavi Jaime, 45'), David Haro (Xavi Fabra, 54'), Roger Ametllé

Gols: 1-0 Enric (15')

Targetes: pel visitant Adri Guerrero (52')