El CF Reus cau eliminat de la Copa Catalunya per la mínima

L'Espanyol B ha estat el botxí dels reusencs en els quarts de final de la competició catalana.
reus

FOTOGRAFIA I FONT: CF Reus

IMATGES: Betevé

Els quarts de final de la Copa Catalunya han permès a Vítor, Yoda, Cuenca i Tito tornar a vestir l'elàstica roig-i-negra, ja que la impossibilitat d'inscriure els jugadors a LaLiga123 no afecta les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol. Max Marcet  ha estat l'encarregat de materialitzar el gol de la victòria blanc-i-blava al minut 65, malgrat que els de Xavi Bartolo han protagonitzat la majoria d'accions perilloses del partit. La polèmica ha estat servida amb dues accions de penal a favor del Reus que el col·legiat ha decidit no xiular.

La meitat ha tingut un domini total roig-i-negre. Després d’uns minuts d’incertesa on Ángel ha estavellat la pilota al pal, l’equip de Xavi Bartolo ha controlat el guió de l’encontre gaudint de nombroses ocasions de gol. Karim Yoda ha protagonitzat les primeres accions de perill. L’extrem francès ha realitzat una internada per la banda dreta i la seva centrada l’ha rematat Rubén Enri enviant la pilota fora per molt poc.

En la següent jugada, Yoda ha xutat de primeres des de dins de l’àrea petita i l’esfèrica ha topat amb el pal de la porteria blanc-i-blava. A mesura que han avançat els minuts, el domini s’ha fet més evident.

El CF Reus ha gaudit de la possessió de la pilota buscant amb criteri les accions d’atac. Isaac Cuenca també ha estat protagonista en la vessant ofensiva. L’extrem reusenc ha estat a punt de marcar al 17’. El futbolista només havia d’empènyer la pilota però un defensa local ha refusat la pilota. Els blanc-i-blaus s’han vist obligats a tancar-se al darrere i no han tingut pràcticament opcions.

De les botes de Vítor ha nascut una jugada assajada que gairebé acaba en gol. El migcampista portuguès ha servit de córner i Àlex Carbonell ha empalmat la pilota enviant l’esfèric per sobre del travesser. Per part de l’Espanyol B, la segona i darrera aproximació de la primera part ha arribat mitjançant Alberto amb una rematada de cap que ha sortit per la dreta de la porteria de Pol Freixanet.

El segon temps ha estat més igualat i s’han vist menys ocasions de gol. Cuenca i Yoda han provat dos xuts que han sortit fregant el pal però finalment el primer a avançar-se en el marcador ha estat l’Espanyol B. Els blanc-i-blaus han marcat l’1-0 gràcies a un gol de cap de Max Marcet al minut 65' de partit.

Tot i rebre el gol, el CF Reus ha continuat totalment bolcat a l’atac. Al 72’ Karim Yoda ha enviat la pilota fregant el travesser i al 80’ Vítor Silva ha enviat l’esfèric al pal en un llançament de falta directa. Els roig-i-negres ho han intentat fins al final i inclús l'àrbitre no ha assenyalat penal en un parell de jugades molt dubtoses. Malgrat això, no han aconseguit empatar el marcador.