Back to top

El CF Reus Deportiu, davant una prova de foc

El Club de Futbol Reus Deportiu jugarà aquest diumenge contra el Sant Andreu amb la necessitat de sumar punts, després de les tres derrotes consecutives que l’enfonsen en el dinovè lloc de la classificació. El Sant Andreu arribarà a Reus en setena posició i no posarà les coses fàcils als homes d’Emili Vicente.

El CF Reus Deportiu tindrà un examen difícil contra el Sant Andreu aquest diumenge al migdia. El club roig i negre buscarà la primera victòria després de 4 jornades disputades contra un Sant Andreu que ocupa la setena posició de la classificació i que no posarà les coses fàcils al homes d’Emili Vicente.

El tècnic roig i negre, coneix la dificultat del rival, però confia en la bona feina dels seus jugadors La manca de gol i la falta de concentració en jugades puntuals han condemnat els reusencs en aquests primers partits de lliga. L’equip doncs, ha treballat durant tota la setmana per millorar aquests i altres aspectes, que puguin ajudar a batre al Sant Andreu.

El Reus no podrà comptar amb Borja per sanció, ni amb Eizaguirre, Quesada i Cuéllar per lesió, aquest últim amb esperances d’estar recuperat pel pròxim xoc contra l’Hospitalet