El CF Reus Deportiu deixa escapar un 2 a 0 a favor

El CF Reus Deportiu ha empatat a 2 contra l’Atlètic Balears. L’equip roig i negre ha desaprofitat una oportunitat d’or per imposar-se al segon classificat, ja que ha arribat amb una renta de dos gols al descans. Els balears han empatat el partit amb un gol ràpid i un penal, que ha suposat l’expulsió del porter Blasco.

El CF Reus Deportiu ha empatat a dos contra el segon classificat, l’Atlètic Balears, que arribava a Reus sense haver perdut cap encontre i amb tan sols dos gols encaixats. Però els homes d’Emili Vicente han deixat de banda els números i s’han dedicat a jugar a un futbol de toc.

En els primers minuts de partit, els dos equips han pogut obrir el marcador en diverses ocasions, com aquest gran xut desde fora de l’àrea de Sergi Masqué.

La obra mestra del dia però l’ha fet el jove Àlex López, que després de rebre una assistència de cap de David Agudo ha rematat amb una espectacular semixilena davant la sorpresa de la defensa, perforant la porteria rival.

Gran control orientat amb el pit, deixant-se la pilota a l’alçada perfecte per rematar de forma acrobàtica. Golàs del davanter roig i negre. Al minut 37, ha arribat el 2 a 0, amb una gran centrada de Riki, que ha rematat de forma contundent Marquès arribant des de segona línia.

D’aquesta manera el CF Reus Deportiu ha materialitzat el gran domini futbolístic de la primera part, però a la segona, tot ha canviat. Els homes d’Emili Vicente no han baixat la intensitat en el joc, però un gol de Ignasi en un atac aïllat ha posat la por al cos al Reus.

El CF Reus Deportiu ho ha seguit intentant sense sort, i una errada en la sortida d’Àngel Blasco i de la defensa roig i negre ha provocat un penal sobre Xisco, que ha costat l’expulsió del porter local.

Tot i això, el CF Reus Deportiu ha mantingut el seu domini i fins i tot ha pogut aconseguir la victòria en un 1 contra 1 de David Cuéllar, que ha parat el porter rival. El resultat però no preocupa a Emili Vicente, qui ha mostrat el seu orgull per la feina feta pels seus jugadors.

El CF Reus Deportiu suma així 8 punts i es col·loca tretzè a la classificació, emntre que l’Atlètic Balears roman a la segona posició, amb 15 punts.