El CF Reus Deportiu ret homenatge a Jaume Delgado en l'última victòria a casa

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha guanyat 1-0 aquest diumenge l’Eldenc a l’Estadi Municipal. Un gol d’Edgar Hernández al minut 49 ha estat suficient per lligar els 3 punts i seguir líder. Els roig-i-negres van sortir molt forts el primer quart d’hora però van baixar la intensitat. La plantilla va aprofitar l’últim partit de l’any a casa per fer un homenatge a Jaume Delgado

Passadís i samarretes per rebre Jaume Delgado. La plantilla va mostrar així el seu suport al capità. Després de les emocions va arribar la batalla. Una batalla que semblava que el Reus guanyaria aviat i de forma fàcil més que res per la intensitat amb la que van jugar els primers quinze minuts. I així, en els segons inicials Edgar Hernández tenia la primera ocasió de perill després que Fran li col•loqués la pilota de forma perfecte.

El davanter però la va estavellar la al pal. Els roig-i-negres han protagonitzat un atac contant a la meta de Marcano però poc a poc s’han anat apagant. L’Eldenc que ha començat a créixer i a exhibir un molt bon joc ha gaudit d’una oportunitat clau per anar-se’n al descans amb avantatge al marcador.  Al 41’ Carlitos ha xutat al pal i Sellés ha estat incapaç d’aprofitar el refús i amb la porteria buida ha xutat per sobre del travesser. Amb el 0 a 0 s’ha arribat a la mitja part. El Reus ha tornat amb aire renovat i al 49 ha trobat premi. Ramon Folch ha robat una pilota que li ha enviat a Fran Carbia, el davanter ha traspassat pràcticament tot el terreny de joc, amb velocitat i deixant enrere més d’un rival. Marcano no li ha deixat xutar però li ha servit en safata l’esfèric a Edgar que sense esforç l’ha enviat entre els tres pal. El futbolista ho ha celebrat enrecordant-se de nou de Jaume Delgado, que veia el partit des de la graderia.

Natxo González ha mogut banqueta donant entrada a Vitor, Colorado i Fernando. Vitor precisament ha fet estirar al porter de l’Eldenc amb un xut llunyà i Fernando a les acaballes ha buscat el segon però sense sort. Al final victòria però a Natxo González no li ha quedat bon regust de boca. El Reus segueix líder per setena jornada consecutiva. Diumenge l’espera l’Olímpic de Xàtiva, abans però toca visita al Calderón en Copa del Rei.