Back to top

El CF Reus Deportiu tanca el 2015 presumint de lideratge

SILVIA ANDREO

Fa 8 jornades que van aconseguir aquest privilegi i els roig-i-negres no volen deixar-ho escapar. Volem repassar com han estat aquestes 18 jornades de lliga i analitzar el bon estat de forma en el que es troba el flamant líder del grup tercer de Segona Divisió B. 

Líder però amb el Villarreal trepitjant-li els talons. Així tanca l’any el CF Reus Deportiu. Amb un punt de diferència respecte el conjunt groguet. Els de Natxo González no han pogut tancar l’any amb victòria i només van poder salvar un empat a Xàtiva. Però es menjaran els torrons sent els millors del grup tercer de Segona B. Des que van assolir el primer lloc no l’han abandonat i d’això ja fa vuit setmanes. El Reus signa un dels seus petits objectius: dir adéu al 2015 com a líder, 11 jornades sense perdre, 11 victòries, 6 empats i només una derrota en 18 jornades.

Defensivament és l’equip que menys gols ha encaixat aquesta temporada. La bona dinàmica en la que viu immersa l’equip es transmet cada partit, davant cada rival, i la bona sintonia en la que es troba fa que tot i que alguns dies no mostrin la seva millor cara tiren igual endavant els partits. La bona dinàmica que li ha fet fins i tot plantar-li cara a un tot poderós Atletico de Madrid en Copa del Rei.

També el bon estat de forma dels seus davanters, sobretot d’Edgar Hernández, que suma 8 gols i que enguany està tocat per una vareta màgica dels seus laterals que es disfressen de bandes i assistents sense vergonya del porter, de la defensa. En definitiva de tots els futbolistes que formen part d’aquest Reus. D’un Reus que transmet seguretat, seguretat de saber a que juga, poder, el poder d’un líder que vol d’aquí a vint setmanes tocar la porta de l’ascens al futbol professional.