Back to top

El CF Reus Deportiu viatja a Balears a pel tercer triomf consecutiu

El CF Reus Deportiu visitarà aquest diumenge al migdia a l’Atlètic Balears. El conjunt reusenc ve de guanyar els últims dos encontres contra Sant Andreu i L'Hospitalet. D'aquesta manera, el Reus viatjarà aquest dissabte a les Illes Balears per intentar buscar la tercera victòria d’aquest 2014.

Per la seva banda, l’Atlètic Balears ocupa la quarta plaça, amb 44 punts, però no arribarà a l’encontre en el seu millor moment de forma, ja que acumula 6 partits consecutius sense guanyar, amb 3 derrotes i 3 empats.

Tot i això, Vicente és coneixedor de la complicada empresa que és guanyar a l’estadi del Balears, i per això podria repetir per tercer partit seguit una alineació amb molts centrecampistes. David Agudo i Eizaguirre seran dubte fins a última hora per un partit en el que no estarà Ñoño per sanció. El seu lloc al lateral esquerra l’ocuparà Socias o Sobregrau, mentre que Figueiredo repetirà a l’eix de la defensa.

El principal mal de cap d'Emili Vicente estarà a la porteria, ja que Àngel Blasco podria tornar a l'11 després del partit de sanció contra L'Hospitalet, i un Edgar Badía que va completar una bona actuació el cap de setmana passat.