El CF Reus dóna guerra al Sabadell

JAUME VICH

El CF Reus Deportiu perd per 0 a1 contra el Sabadell, de la Segona Divisió, en el penúltim test de pretemporada. De fet, ha estat l’última ocasió per veure els roig-i-negres vestits de curt abans de l’inici de la Lliga el cap de setmana que ve. Els roig-i-negres han mantingut el control i la possessió en totes les fases del partit, però els vallesans han estat els únics capaços d'encertar de cara a porteria. Al minut 8, ben aviat, l’arlequinat Gato ha aprofitat una carambola de xuts, rebots i rebuigs per marcar el primer i darrer gol del partit. Els de la capital del Baix Camp s’han refet ràpidament i han afagat les regnes de l’encontre. La millor ocasió l’ha tingunda el nouvingut Delgado, que ha pentinat una centrada de Masqué que el visitant Nauzet ha rebutjat a córner. A la segona part, més del mateix. Els roig-i-negres han marcat el ritme, però ha faltat concreció en la línia ofensiva. Tot i així, els aficionats aplegats a l’Estadi Municipal s’han endut bones sensacions a casa. El CF Reus Deportiu viajtarà dissabte al País Valencià per enfrontar-se al Castelló en el darrer matx de pretemporada. L’estrena en lliga serà el cap de setmana que ve al camp del Vila-real B.