Back to top

El CF Reus envia un missatge de tranquil·litat a l'afició

L'entitat roig-i-negra explica que aposta per una 'cultura de club estable' i per aquest motiu argumenta la decisió de no fitxar cap futbolista al mercat d'hivern. El club reusenc assegura que d'ofertes i jugadors no n'han faltat.
no mercat fitxatges hivern

Quan d'altres equips fan i desfan acomiadant i fitxant futbolistes, el Club de Futbol Reus Deportiu ha decidit fer tot el contrari. Més enllà de la incorporació obligada del porter Chechu Grana, en substitució de Roberto Santamaría, el club roig-i-negre no ha realitzat cap incorporació. L'entitat roig-i-negra defensa aquesta postura argumentant que s'aposta per una 'cultura de club estable' donant continuïtat a la plantilla actual.

"Òbviament hem tingut possibilitat de fer fora alguns dels jugadors pels quals hem rebut ofertes i agafar-ne d'altres però això costa molt de pair des del punt de vista de cohesió de grup. És una cosa que nosaltres, a diferència d'altres equips, li donem més valor", ha indicat Joan Oliver, màxim accionista del CF Reus. Pels roig-i-negres, donar estabilitat a l'idea de joc amb els mateixos jugadors és fonamental: "Nosaltres si comencem a canviar cares i anar a subastes no és la manera que nosaltres podem fer forts. Nosaltres podem fer forts d'una altra manera, som conscients que la segona divisió és molt dura", ha reconegut Sergi Parés, director esportiu roig-i-negre.

Aquesta cultura de club s'ha vist reflectida en diversos moviments. La direcció esportiva ha atorgat la condició de segon porter del CF Reus a Antonio Sillero, fins ara meta del filial, després de l'adéu de Roberto Santamaría. D'aquesta manera, s'ha premiat el treball d'aquest jove porter, un dels protagonistes de l'excel·lent temporada del CF Reus B Cambrils. Per una altra banda, els roig-i-negres han incorporat al tècnic Lluís Albesa, fins ara entrenador del filial, dins el cos tècnic del primer equip. Així doncs, Albert Company serà el nou entrenador del filial roig-i-negre.

El patrocini i futures renovacions

El màxim accionista del CF Reus, Joan Oliver, també ha explicat en quin estat es troba la negociació de l'sponsor de la samarreta: "Abans de final de temporada us ho explicarem. És un projecte bo i molt ambiciós, no és simplement un sponsor". Per una altra banda, Sergi Parés ha indicat que el club farà "els màxims esforços" per a que jugadors com Atienza o Miramón, que acaben contracte al juny del 2018, renovin amb el Reus. Pel que fa a Vítor, un dels bucs insígnia de l'equip, Oliver ha assegurat que el seu futur dependrà d'ell mateix. "Farem el que ell vulgui", ha indicat el màxim accionista roig-i-negre.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades