Back to top

El CF Reus espera el vistiplau de l'inversor aquest divendres

El Club de Futbol Reus Deportiu ja ha trobat un potencial inversor. Aquest divendres, 30 de novembre, s'espera segellar l'acord amb el qatarià, tot i que Oliver ha estipulat el termini màxim de tancament de l'operació per dimecres 5 de desembre.
Joan Oliver, en roda de premsa el passat 30 d'octubre

Demà divendres s'esperen nous moviments a les oficines del Club de Futbol Reus Deportiu. Després de mesos de negociacions, Joan Oliver hauria trobat la solució a la crisi financera del club roig-i-negre, la que més beneficia l'entitat, i la que més li interessa personalment. Un inversor disposat a comprar una part important de les accions del club. Ho explicava el màxim accionista del club el passat 30 d'octubre:

Joan Oliver: "L'opció d'un inversor és la més atractiva, però a dia d'avui la prioritat és resoldre la situació en la qual ens trobem. Tot i que una possibilitat agradi més que una altra, la prioritat serà per qui ho pugui solucionar el més ràpidament possible".

Tot i assegurar que marxaria si no hi hagués més remei, Oliver ha esgotat totes les opcions fins a trobar-ne una que evités la seva desvinculació com a accionista. Un inversor de Qatar estaria interessat a adquirir un volum important d'accions i la firma podria produir-se demà mateix. Oliver ha posat data límit al qatarià, el 5 de desembre, tenint en compte que el dia 10 del mes vinent els jugadors podrien emparar-se a la llei i marxar si no han cobrat les tres nòmines pendents.

Amb el temps a punt d'esgotar-se, i si l'operació no s'arribés a produir, s'obriria un nou panorama: el pagament d'una nòmina per guanyar temps o la cessió total del club a un comprador molt interessat: Jorge Mendes, un dels primers inversors que no va acceptar les condicions imposades per Oliver.