Back to top

El CF Reus ja té camp on jugar

L'Ajuntament de Reus ha cedit l'Estadi Municipal als roig-i-negres, però encara segueix el bloqueig de les inscripcions per part de la Real Federación Española de Fútbol.
Imatge de l'Estadi Municipal de Reus

L'Ajuntament de Reus cedeix finalment l'Estadi Municipal al Club de Futbol Reus Deportiu. El consistori ha respost favorablement a la sol·licitud de l'administrador concursal roig-i-negre pel que fa a l'ús de les instal·lacions durant la temporada 2019-2020.

La cessió arriba hores després que  la Federació Catalana de Futbol exigís al club reusenc un camp òptim on poder competir. L'òrgan futbolístic ha anunciat que dóna llum verda a què el Reus militi l'any vinent a Tercera Divisió. El filial jugarà al municipal de Mas Iglesias.

Tot i així, la Catalana no pot garantir que això passi, ja que els d'Onolfo encara han de pagar un deute de 2,2 milions d'euros a la Real Federación Española de Fútbol, corresponent als impagaments amb els jugadors del filial. Aquesta és l'única via perquè els reusencs puguin inscriure a la plantilla disponible, i és també el pas final per tal que el malson acabi.