Back to top

El CF Reus, a l'espera dels resultats de la gespa de l'Estadi

Dilluns passat inspectors de LaLiga van acudir a l'Estadi Municipal per analitzar l'estat de la gespa. La problemàtica amb el verd continua, a hores d'ara, sense resoldre's com a conseqüència del deute que arrossega el club roig-i-negre.
Imatge de la gespa de l'Estadi Municipal

La gespa de l'Estadi Municipal ha estat el principal motiu de controvèrsia aquestes setmanes a Can Reus. Tant la plantilla com el cos tècnic han manifestat en nombroses ocasions que el verd es troba impracticable. Dissabte passat es va poder comprovar davant el Lugo. A part de les visibles clapes que sobresortien de la superfície del camp, Xavi Bartolo va haver de modificar fins i tot l'esquema de joc per combatre al rival.

L'estat del verd no deixa de ser una conseqüència més de la situació de crisi que està patint el Reus. Segons RAC 1, l'entitat roig-i-negra acumulava un deute de fins a 90.000 euros amb Garden Tona, l'empresa de manteniment. Avui en dia ja s'han retornat part d'aquests diners, i d'aquesta manera els especialistes han pogut reprendre les actuacions al camp amb accions com plantar més llavor. Tard. El període d'arrelament de la planta ja ha passat i les pluges ja no serveixen. L'aigua només provoca que la superfície s'aixequi amb més facilitat a causa del pes.

Si la gespa ja es ressent en els mesos més freds, en el cas del Reus empitjorarà encara més. Ho van poder corroborar els tècnics de LaLiga que dilluns van venir a inspeccionar-ne l'estat a l'Estadi Municipal. Una visita que, segons informa el club, ja es tenia prevista abans de rebre al Lugo, però que pot suposar un maldecap més pel Reus. El club pot enfrontar-se a una sanció econòmica si no opta per la solució definitiva: canviar el verd. Un panorama que no es contempla de moment a les oficines roig-i-negres.