El CF Reus marxa del Calderón amb el cap ben alt

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha perdut per la mínima al Vicente Calderón en el partit de setzens de final de la Copa del Rei contra l’Atlètico de Madrid

Els roig-i-negres havíen de fer front a l’1 a 2 de l’anada però malgrat la dificultat han tornat a donar la cara davant el conjunt del Cholo que ha passat a la següent eliminatòria on jugarà contra el Rayo Vallecano. L’Atlètico va tenir bones ocasions per avançar-se a la primera part però Edgar Badia va ser un autèntic malson per Torres que va gaudir de fins a tres oportunitats clares per marcar. Koke va estavellar una pilota al pal en una falta.

El Reus per la seva banda també va donar un bon ensurt de la mà de Ricardo però amb el 0 a 0 es va arribar al descans. Al 53 Thomas va aconseguir anotar l’únic gol de l’encontre després d’un refús. Poc abans l’àrbitre havia anul•lat un altre gol a Lucas. El Reus ha perdut 1 a 0 davant un dels millor equips d’Europa però ha deixat, com ja va fer en el partit d’anada a l’Estadi Municipal, una bona imatge.