Back to top

El CF Reus, de moment, a Tercera Divisió

Des del club encara treballen per poder inscriure el club a Segona Divisió B.
Onolfo entrant a l'Estadi Municipal de Reus

Després dels alts i baixos que va viure el CF Reus la setmana passada, finalment, la Federació Catalana de Futbol ha inscrit el primer equip del roig-i-negres a Tercera Divisió i el filial a Primera Catalana. 

Així doncs, aquest dilluns 26 d'agost, la FCF ha donat per vàlid els 30.000 euros que el propietari del club reusenc, Cliffton Onolfo, va dipositar la setmana passada com a aval per poder jugar en aquesta categoria. Una quantitat de diners que l'ens català no donava per vàlid, ja que Onolfo no ho va fer a través de l'administrador concursal David López. Segons ha lamentat l'advocat d'Onolfo, David Peña, el propietari del club es va veure obligat a abonar aquesta quantitat de diners de la seva butxaca, ja que l'administrador concursal no els hi responia les trucades. 

No obstant això, el CF Reus encara manté el bloqueig de la Federación Española de Fútbol per a poder inscriure jugadors. Una situació que només es podria revertir si el club reusenc liquidés els 2,2 milions d'euros de deute que el CF Reus encara té amb els jugadors del primer equip i filial. 

"Treballant tots junts per salvar el club"

Aquest dilluns, 26 d'agost, Cliffton Onolfo, els seus advocats i l'administrador concursal es van reunir per primera vegada després d'un mes. Una reunió que segons ha confirmat el mateix Onolfo a Canal Reus també ha comptat amb la presència de l'advocat Fernando Araujo, advocat del despatx de David Peña i especialista en temes concursals.

Una trobada que el món roig-i-negre esperava amb candeletes per conèixer quin era el futur immediat del club. De moment, i segons ha pogut saber aquest mitjà, el primer equip del CF Reus podrà començar a competir a Tercera Divisió, la qual comença aquest mateix cap de setmana. No obstant això, des del club roig-i-negre encara treballen per poder inscriure el primer equip a Segona B abans d'aquest dissabte 31 d'agost.