Back to top

El CF Reus no descarta repescar Melli i Tébar

El migcampista i el defensa van finalitzar la seva vinculació amb el CF Reus aquest passat 30 de juny. Segons com evolucioni el mercat, la direcció esportiva roig-i-negra es podria plantejar el seu retorn.
tébar i melli

Tan Marcos Tébar com Melli podrien vestir una altra vegada la samarreta roig-i-negra. El migcampista i el defensa van finalitzar la seva vinculació amb el Club de Futbol Reus aquest passat 30 de juny. Ara, els dos futbolistes tenen total llibertat per negociar el seu futur amb altres clubs. A priori, la direcció esportiva no negociarà el seu retorn però segons com evolucioni el mercat, el club roig-i-negre s'ho podria plantejar. 

Marcos Tébar va arribar al mercat d'hivern i tot i no disposar de gaires minuts va oferir bones actuacions. La seva experiència pot ser fonamental per l'equip. Com també la de Melli. El veterà defensa va complir amb nota els partits que va jugar en el tram final de temporada. En tot cas, són dos jugadors que ja coneixen la casa i la plantilla i donarien continuïtat al projecte reusenc. Ara per ara però, caldrà veure com evoluciona el mercat de fixatges.