Back to top

El CF Reus no podria competir a Tercera Divisió

Tot plegat perquè l'entitat arrossega encara un deute amb els jugadors del filial de 236.000 euros. Uns diners no es poden saldar amb deute concursal.
Imatge dels jugadors del filial del CF Reus

Tot i existir una resolució oficial que impedeix al Reus militar l'any vinent a Segona Divisió B, l'administrador concursal del club, David López, exigeix explicacions.

El de Verae Abogados & Economistas ha explicat a Canal Reus que ningú li va comunicar oficialment la decisió d'expulsar al Reus de la divisió de bronze, i que per tant tampoc té clars quins són els requisits que ha de seguir si vol garantir que els reusencs competeixin l'any vinent en una categoria inferior.

El de Sevilla doncs enviarà en les pròximes hores una carta a la Federación Española de Fútbol per saber quin és el proper pas a fer.

Mentrestant, l'òrgan estatal i l'autonòmic continuen barallant-se per determinar a qui pertanyen les competències que regulen el "Cas Reus". Un fet que va obligar a l'administrador a reunir-se ahir amb la Federació Catalana de Futbol.

Impagaments amb els jugadors del filial

El tema estrella de la trobada: que el Reus no pot militar a hores d'ara a la Tercera Divisió a causa dels impagaments que arrossega el club amb els jugadors del filial, un total de 236.000 euros. Uns diners que suposen un 80% del deute concursal immobilitzat per llei. A López doncs se li acaba el temps per buscar una font d'ingressos i evitar així la liquidació.

Segueix a l'espera que el jutge mercantil decideixi demà mateix si accepta l'ERO proposat per la seva persona en termes d'indemnització dels treballadors.

Comunicats d'Onolfo

A tot això se li sumen nous comunicats d'Onolfo als aficionats. L'últim, un extret d'una notícia que va fer aquesta casa el passat dilluns.

Aquí la comparativa: