El CF Reus no pot amb el líder

El Club de futbol Reus Deportiu no ha pogut treure els tres punts del camp del Llagostera aquest diumenge. Tot i que els homes d'Emili Vicente han fet un bon partit i han lluitat fins al final no han pogut superar el conjunt gironí, que amb aquests tres punts, recupera el lideratge.

Guanyar al Llagostera no era una tasca fàcil. El Reus ha plantat cara però davant tenia un rival que volia recuperar el lideratge. Els gironins han començat avisant amb dos llançament perillosos d’Eloy Gila i al minut 21, tant d’insistir al final ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa. A cinc minuts del descans l’àrbitre ha assenyalat penal a favor dels roig-i-negres i Àlex López no ha fallat fent pujat l’empat a u. Álex Colorado ha pogut posar per davant els seus però una magnífica mà de Moragon ha refusat el potent xut del jugador andalús. La segona part s’ha iniciat amb el 2 a 1 local, de nou Eloy Gila ha ficat distàncies al marcador i a les acaballes, Álex Cruz ha aprofitat un contraatac per anotar el 3 a 1 definitiu. Una victòria que permet al Llagostera recuperar la primera plaça després de la derrota de d’atlètic balears.

El Reus continua situat a la dotzena posició amb 45 punts i el més important, amb la salvació a la butxaca. Diumenge rebran al Llevant B a l’Estadi Municipal.