Back to top

El CF Reus, oficialment sense jugadors

La Federació Espanyola de Futbol ha tramitat la baixa dels jugadors del Club de Futbol Reus Deportiu que la van sol·licitar. En total són 12 els jugadors que tenen el vist i plau per deixar l'entitat roig-i-negre.
El CF Reus, oficialment sense jugadors

La Federació, en un escrit molt contundent, assegura que el club ha incomplert els acords signats i que el fet que els jugadors ja hagin signat per altres equips i fins i tot hi han debutat és suficientment rellevant. Ressalta també la Federació que el Reus no convoca entrenaments i no ha obert expedients disciplinaris per castigar aquells jugadors que no es presenten a les instal·lacions del club.

L'escrit també insisteix que no hi ha cap prova documental que el Reus s'hagi posat al dia de les seves obligacions. De fet, els treballadors del club han presentat una denuncia al jutjat social per reclamar el que se'ls deu: cinc mesos de sou. Tot plegat se suma al reguitzell de males notícies que acumula l'entitat roig-i-negre, expulsada, de moment, durant tres anys del futbol professional i ara també, sense jugadors...