Back to top

El CF Reus paga les nòmines endarrerides a Olmo i Querol

D'altra banda, els jugadors han rectificat les seves crítiques cap a Xavi Bartolo per les declaracions efectuades pel tècnic roig-i-negre un cop finalitzat el duel contra el Màlaga
david querol

El Club de Futbol Reus ha realitzat aquest migdia les transferències de les tres nòmines que devia als jugadors Jesús Olmo i David Querol. D'aquesta manera, l'entitat s'assegura la continuïtat dels dos roig-i-negres, atès que si no pagaven aquest deute, aquests haurien quedat lliures a partir de demà a les 9 del matí.

Els dos jugadors sumen diverses temporades amb l'equip i són uns del pilars fonamentals. Tot plegat, en un dia en què s'ha conegut que tots els jugadors del primer equip han emès un comunicat a través de l'Asociación de Futbolistas Españoles, en el qual rebutjaven que aquesta estigués interferint en la preparació dels partits.  

També hi haurien criticat l'entrenador, Xavi Bartolo, tot i que més tard se n'han desdit a través d'un nou comunicat en el que han apuntat que s'ha produït una mala interpretació de les seves paraules.