Back to top

EL CF Reus podria abandonar l'Estadi Municipal

L'entitat roig-i-negra no descarta aquesta opció si el club i l'Ajuntament no arriben a un acord per la concessió de l'Estadi Municipal.
joan oliver concessió estadi

"S'està acabant el marge de maniobra amb el tema de l'Estadi Municipal. Som comprensius amb la situació política de la ciutat, però La Liga també ens apreta i ho hem de desbloquejar". Això és el que ha dit Joan Oliver, màxim accionista del CF Reus, pel que fa a les negociacions de la concessió de l'ús de la infraestructura reusenca amb l'Ajuntament de Reus. El dirigent roig-i-negre ha indicat que "sempre hi ha hagut bona predisposició" però "l'1 de juliol hem de tenir començades les obres".

El CF Reus ha de presentar el proper mes de juliol el projecte per adaptar l'Estadi Municipal als requisits que obliga LaLiga a tots els camps de Segona Divisió. El club roig-i-negre no pot presentar tal projecte ja que la infraestructura és de titularitat municipal i en necessita la seva concessió. El passat mes de març del 2017 l'Ajuntament de Reus va obrir la licitació pública per un mínim de 25 anys, amb 50 més d'opcionals, i un preu de sis milions d'euros. Malgrat això, la licitació està aturada per diverses al·legacions. D'aquesta manera, la situació es troba en un bloqueig i les negociacions per aquest pacte, ara per ara, encara no s'han desencallat.

"Ens queda poc marge de maniobra, si no buscarem altres opcions", ha comentat Joan Oliver. Una d'aquestes opcions seria jugar fora de la ciutat de Reus, això sí, mantenint el mateix nom i amb una proximitat molt similar o inferior a l'actual Estadi Municipal. Tot i això, el màxim accionista roig-i-negre ha indicat que espera que no s'hagi d'arribar a aquesta situació.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades