Back to top

El CF Reus presenta l'equip Genuine

L'entitat roig-i-negra participarà a la Liga Genuine, competició formada per equips amb jugadors amb discapacitat intel•lectual. El projecte neix fruit d'un conveni de col•laboració amb el Taller Baix Camp.
reus genuine

El CF Reus Deportiu participarà aquesta temporada a La Liga Genuine, competició formada per equips amb jugadors amb discapacitat intel·lectual. El torneig compta amb 17 clubs d'arreu de l'estat com el València CF, el Villarreal CF, l'Atlético de Madrid, l'Athletic de Bilbao o el Nàstic.

Els roig-i-negres començaran a competir aquest mateix cap de setmana, en la primera de les quatre trobades anuals que se celebraran aquesta temporada. La ciutat esportiva de Villarreal en serà l'escenari. "L'objectiu és passar-nos-ho bé i fer-ho el millor possible" ha explicat Joan Gómez, integrant del conjunt roig-i-negre. Marcos Zueras, també jugador, ha afegit: "Estic molt content i tot l'equip ens ho passarem molt bé".

El projecte neix fruit d'un conveni de col·laboració amb el Taller Baix Camp i té com a objectiu la normalització de la pràctica del futbol i l'esport d'aquest col·lectiu. "Serà una experiència no només esportiva sinó també vital", ha assegurat el director general de l'entitat d'inclusió social, Josep Ramon Nogués. L'equip CF Reus Genuine estarà entrenat per l'excapità roig-i-negre, David Sangrà, i pel tècnic Jordi Segura. Sandrà ha reconegut que "és un orgull que la ciutat tingui un equip genuine, que portarà el nom de Reus per tot l'estat i que seguirà la dinàmica del club de transmetre uns valors concrets".

Després de Villarreal, les següents trobades tindran lloc a Tarragona, Mallorca i Vigo. Aquest cap de setmana el CF Reus Genuine jugarà contra el València, l'Espanyol i Las Palmas.

Paraules clau: