Back to top

CF Reus: quatre anys d'un dia històric

Aquest divendres 29 de maig se celebra el quart aniversari de l'ascens del Club de Futbol Reus Deportiu a Segona Divisió A. La situació actual és radicalment oposada a la felicitat que es va viure aquell dia.
Imatge de l'Estadi Municipal el dia de l'ascens del Club de Futbol Reus Deportiu a Segona Divisió A

Després de superar al Racing de Santander per 1 a 0 a l'Estadi Municipal, el Club de Futbol Reus Deportiu escrivia un nou capítol per a la història, assolint l'ascens a Segona Divisió A per primer cop, i últim.

Un gol de David Haro va brindar la glòria als reusencs, qui van fer història per convertir la fita en un record que romandrà per sempre en la ment dels aficionats roig-i-negres. I de tocar el cel, a viure en un infern.

La vida del club penja d'un fil

L'ascens, segons un estudi de la Cambra de Comerç de Reus, hauria d'haver suposat al territori un  impacte de més de 5 milions d'euros, però la realitat ha derivat en un deute pel club de 8 milions que s'ha de resoldre el proper 15 de juny en Junta de Creditors.

De moment, encara no hi ha notícies sobre si aquesta junta es posposarà, i, en conseqüència, segueix en peu. Deixar-la per més endavant suposaria allargar el calvari d'un club que podria desaparèixer en aquesta mateixa data, ja que el pas següent si Clifton Onolfo no presenta un pla de viabilitat econòmica, és la liquidació.

L'americà assegura que sí que ha entregat un conveni per pagar els creditors, el qual ha fet públic a les xarxes socials, però els mateixos afectats asseguren que no era vàlid.

Aquest es resumia amb tres punts: un pagament inicial d'un 10% del deute, un segon pagament a 5 o 10 anys també del 10% i un últim destinat a creditors, però també als equips de futbol del Reus i a la Fundació Futbol Base Reus.

Si el de Miami Beach no ha seguit tots els passos correctament per tornar-lo a presentar, ja no hi seria a temps, ja que, en termes legals, aquest s'havia d'oficialitzar 40 dies abans de la Junta de Creditors.

La solució; un inversor que compri el Club de Futbol Reus Deportiu abans del 15 de juny, o la liquidació serà inevitable.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades