Back to top

El CF Reus quedarà fora de la competició també aquesta temporada

Onolfo no ha pagat el deute de 220.000 euros i per tant no ha pogut inscriure als jugadors a Tercera Divisió. La segona incompareixença dels roig-i-negres suposa l'expulsió de l'equip de la competició.
EL CF Reus quedarà fora de la competició també aquesta temporada

Són les 12 del migdia d'aquest diumenge a l'Estadi Municipal de Reus, dia en què l'equip roig-i-negre havia de disputar el partit previst amb el CF Vilafranca. L'ambient és tranquil al carrer Recansens i Mercader i, malgrat que el recinte està obert, les portes d'accés al camp estan tancades. A mig matí els jugadors rivals han arribat al camp i els arbitres han aixecat l'acta per un partit no jugat, tot plegat en la segona jornada en què el CF Reus no compareix. Això representa l'expulsió de l'equip roig-i-negre de la competició a tercera divisió aquesta temporada i per tant, la mort esportiva del club.

Aquesta situació s'ha produït arran de l'impagament de 220.000 euros per part de Clifton Onolfo per liquidar el deute amb els jugadors del filial en la temporada passada, una exigència que la RFEF ficava com a condició per poder inscriure els jugadors de l'equip a tercera. Els diners però, no han arribat.

Paraules clau:

Notícies relacionades