El CF Reus ressuscita el Córdoba

Els roig-i-negres perden (5-0) al camp del cuer de Segona Divisió. Els reusencs disputen un encontre per oblidar i ofereixen la pitjor versió des de que juguen a la categoria de plata. El conjunt andalús feia onze jornades seguides que no guanyava.
crònica córdoba reus

Fotografia: La Liga

El Club de Futbol Reus Deportiu ha acabat l'any amb una sensació amarga i molt dolenta. Els roig-i-negres han patit una dura derrota per 5 gols a 0 al camp del Córdoba, fins ara cuer de Segona Divisió. Els reusencs han encaixat la major derrota des de que juguen a la categoria de plata. L'equip d'Aritz López Garai ha donat ales a un equip que feia onze jornades seguides que no guanyava. Els reusencs encaren ara les vacances per poder reflexionar i afrontar el proper partit de lliga que tindrà lloc el 6 de gener a l'Estadi Municipal contra l'Alcorcón. El CF Reus se situa, provisionalment, a la tretzena posició de Segona Divisió amb 25 punts.

El CF Reus ha sortit ben plantat sobre el terreny de joc davant un Córdoba nerviós. El conjunt d'Aritz López Garai ha jugat amb paciència, entre línies, circulant la pilota a la perfecció. La primera rematada roig-i-negra ha arribat al minut 13' mitjançant Borja Fernández però el porter local ha aturat sense problemes. Els andalusos s'han mostrat sense idees, amb un joc poc fluit. Tot i això, a mesura que han avançat els minuts s'han apropat la porteria d'Edgar Badia.

El guió del partit s'ha decantat a partir del minut 24'. El Córdoba s'ha avançat en el marcador després d'aprofitar una errada defensiva reusenca. Sergi Guardiola, lliure de marca, ha rematat des de dins de l'àrea per fer pujar l'1 a 0 al marcador. El gol ha donat ales als locals i dos minuts després han tornat a perforar la porteria reusenca. Sergi Guardiola ha marcat el segon gol de l'encontre després d'aprofitar un refús de Badia en un xut de Galán. En dues jugades aillades, el Córdoba s'ha posat 2-0 al marcador.

Amb el resultat a favor, el Córdoba s'ha crescut i el CF Reus ha anat perdent protagonisme sobre la gespa. Els reusencs han acabat la primera part sense generar gens de perill i amb una única rematada a porteria. Tot al contrari que els andalusos que han arribat a rematar fins a 13 vegades. A la represa, res ha canviat. Al 49' Aguza ha ampliat el marcador amb un xut ras des de la frontal de l'àrea sentenciant pràcticament el partit.

Aritz López Garai ha decidit introduïr diversos canvis per intentar canviar el que s'estava veient sobre el terreny de joc. El tècnic roig-i-negre ha donat entrada a Vítor Silva i Yoda en el lloc de Gus Ledes i Borja Fernández. Poc minuts despres, Lekic ha entrat en substitució de David Haro. El davanter serbi ha gaudit de les ocasions més perilloses per part del CF Reus però no ha estat encertat. Tot al contrari que el Córdoba que ha acabat marcant dos gols més.

Al minut 78' Sergi Guardiola ha tornat a anotar firmant un 'hat trick'. Els locals han estavellat una pilota al pal al 82' i Aguza a cinc minuts pel final ha acabat signant el 5 a 0 definitiu. El CF Reus ha disputat el pitjor partit des de que milita a Segona Divisió. Els roig-i-negres han encaixat una 'maneta' al camp del cuer. A més, acumulen 308 minuts sense marcar.

Amb aquesta derrota, el CF Reus ocupa, provisionalment, la tretzena posició amb 25 punts. Els roig-i-negres se situen cinc punts per sobre de les posicions de descens. El proper partit del conjunt d'Aritz López Garai tindrà lloc el proper 6 de gener a l'Estadi Municipal davant l'Alcorcón, aquest serà el darrer partit de la primera volta. Fins llavors, els reusencs tindran temps per reflexionar i pensar què és el que ha passat en aquest partit.

La fitxa del partit

Córdoba CF: Kieszek, Caro, Aguza, Edu Ramos, Javi Lara, Galán, Sergi Guardiola, Joao Alfonso, Fernández (Loureiro 64'), Caballero (Aguado 75'), Jovanovic (Alfaro 82')

CF Reus: Edgar Badia, Miguel Garcia, Olmo, Atienza, Campins, Juan Domínguez, Carbonell, Gus Ledes (Vítor 54'), Borja Fernández (Yoda 54'), Haro (Lekic 63') i Máyor

Gols: 1-0 Sergi Guardiola (24'), 2-0 Sergi Guardiola (26'), 3-0 Aguza (49'), 4-0 Sergi Guardiola (78'), 5-0 Aguza (85')

Targetes: pels visitants Miguel Garcia (6'), Jesús Olmo (51'), Vítor Silva (69'), Vítor Silva (89') i Carbonell (89')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 20 disputat a l'Estadi Nuevo Arcángel amb la presència de 4.781 espectadors