El CF Reus s'ho juga tot a l'última jornada

SILVIA ANDREO

El Club de Futbol Reus Deportiu ha perdut 2 a 1 al camp del Lleida i surt dels llocs de play-off. Els roig-i-negres no han pogut segellar la classificació per jugar la promoció d’ascens i hauran d’esperar a l`última jornada. 500 aficionats han acompanyat l’equip en el que havia de ser el partit més important de la història del club reusenc.

El Reus s’ho jugarà tot en la darrera jornada. Ahir tenia l’oportunitat de fer història, de classificar-se matemàticament per disputar el playoff però el Lleida que també es jugava la vida l’hi ha robat el somni. Els locals han sortit endolladíssims, amb la directa posada i amb facilitat per trobar espais.
La pressió inicial ha donat resultat quan Chamorro ha fet pujar l’1 a 0 després de la bona assistència de Nieto. Només era el minut 4.

Després del gol poc més ha generat al Lleida però menys han fet els de Natxo González. No han disparat ni una sola vegada entre els tres pals a la primera meitat i els jugadors més determinants no es trobaven còmodes ni han trobat la connexió entre ells. Les imprecisions i les pèrdues de pilota han fet patir l’equip i els 500 aficionats roig-i-negres que els animaven sense pausa.

El Reus necessitava amb urgència la mitja part i més quan Ekhi ha pogut marcar el segon en una jugada d’estratègia. Després del descans s’ha vist un altre equip, un Reus que volia i estava sent el dominador del joc i així, al minut55 haaconseguit l’empat de la mà de Vítor.  L’esperança s’instal·lava a la plantilla i entre els seguidors.

Poc després l’àrbitre no ha vist penal en aquesta jugava quan Baquero ha enviat al terra a Cassama  ni tampoc en unes possibles mans d’un defensor del Lleida. El Reus s’aferrava al punt però a quatre minut pel final Albístegui ha caçat una pilota morta dins l’àrea petita per enviar-la al fons de la porteria i donar els 3 punts als seus.

Després de perdre contra el Lleida i de la victòria de l’Hèrcules, el Reus ha sortit del play-off, situant-se a un punt del privilegi. Tot es decidirà diumenge contra l’Olot malgrat que els de Natxo González ja no depenen d’ells mateixos. Han de guanyar i esperar l’ensopegada d’un dels tres rivals directes, Huracà, Hèrcules o Lleida.