Back to top

El CF Reus sol·licita un camp per jugar a l'Ajuntament

Nou episodi rocambolesc en l'entrellat del Club de Futbol Reus. Aquest dimecres s'acaba el termini perquè el club informi a la Federació Catalana sobre quin és l'estadi on jugarà els partits a la Tercera Divisió. Per aquest motiu l'administrador concursal ha registrat a l'Ajuntament de Reus una sol·licitud per fer ús de l'estadi.
CF Reus estadi

Si no s'acredita un camp de futbol on jugar, el primer equip del CF Reus i el filial podrien ser exclosos de les seves respectives competicions. Un nou escull que se suma al reguitzell d'obstacles amb els quals ha de lidiar aquests dies el club roig-i-negre. Després de veure's apartat a la Tercera Divisió de forma administrativa, els deutes que reclama la Federació Espanyola de Futbol impedeix, de moment, inscriure jugadors, el que pràcticament aboca l'equip a la seva desaparició. 

A tot això cal sumar-hi que el Tribunal Administratiu de l'Esport ha rebutjat les mesures cautelars presentades per l'administrador concursal de l'entitat i que pretenien suspendre l'exclusió del club de la segona divisió B. Un cas que també reclamen els advocats de Clifton Onolfo. Ahir mateix el jutge va remetre a la fiscalia una sol·licitud en el que reclamen la readmissió del club a la divisió de bronze. Ho fan, segons diuen, perquè el descens administratiu contra els interessos econòmics dels inversors del club.