El CF Reus suma un punt valuós a la Romareda

Els roig-i-negres empaten (0-0) al camp del Real Zaragoza. L'equip d'Aritz López Garai ha mostrat, una vegada més, la seva capacitat defensiva i ha evitat qualsevol acció de perill rival. Els reusencs s'han retrobat amb Natxo González.
crònica reus zaragoza

De mica en mica s'omple la pica. Aquesta és la filosofia del CF Reus a Segona Divisió. Els roig-i-negres han sumat un nou punt després d'empatar (0-0) al camp del Zaragoza en un exercici de solidesa defensiva i gran treball tàctic. L'encontre ha estat un duel de retrobaments. El Club de Futbol Reus Deportiu s'ha vist les cares per primera vegada amb Natxo González des de que va deixar de ser entrenador roig-i-negre aquesta passat estiu. També ho han fet dues de les peces clau de l'ascens a Segona Divisió: Ángel Martínez i Alberto Benito. Per una altra banda, Aritz López Garai s'ha enfrontat al darrer tècnic que va tenir com a futbolista professional.

El CF Reus ha cedit el protagonisme de la primera part al Real Zaragoza. Els roig-i-negres s'han resguardat al darrere i s'han mantingut molt sòlids en defensa. Els aragonesos han insistit en atac però s'han trobat amb un Reus molt ordenat tàcticament. La primera oportunitat perillosa del partit ha arribat al minut 12'. Febas ha provat un xut creuat des del vèrtex de l'àrea. Papu ha caçat el refús i la seva rematada s'ha estavellat a la porteria d'Edgar Badia.

Els locals han tingut la majoria d'ocasions de la primera part i el Reus només s'ha acostat a la porteria rival als vint minuts de partit. David Haro ha signat un potent llançament des de la frontal de l'àrea que ha sortit fregant el pal. El conjunt d'Aritz López Garai no ha disposat de la possessió de la pilota. Malgrat això, els reusencs han refusat en tot moment les accions rivals. Al 27' Edgar Badia ha aturat un xut molt perillós de Borja Iglesias i poc abans del descans el porter roig-i-negre ha tornat a refusar una ocasió del mateix davanter.

El partit ha marxat al descans amb el 0-0 a l'electrònic i amb la sensació d'un CF Reus molt rocós davant un Zaragoza que ho ha intentat de totes les maneres. A la represa, els roig-i-negres han tingut uns primers minuts de reacció acostant-se amb perill a la porteria de Cristian Álvarez. Malgrat això, el Real Zaragoza ha tornat a tenir la iniciativa del partit i ha tornat a acostar-se al minut 51'. Edgar Badia s'ha tret de la màniga una excel·lent mà per refusar a córner un xut creuat de Borja Iglesias. Aritz López Garai ha decidit donar entrada a Vítor Silva i Lekic per Borja Fernández i Cámara al minut 60' de partit.

Els roig-i-negres han començat a sentir-se millor sobre la gespa i han començat a trepitjar l'àrea rival. En els minuts finals el duel s'ha convertit en un guió d'anades i vingudes. Toquero i Buff, jugadors del Real Zaragoza, han entrat a la segona part i han revolucionat el partit. Precisament, Toquero ha fet treballar de valent a Edgar Badia amb una rematada de cap al 79'. L'ocasió més perillosa del CF Reus ha arribat al 85' quan Carbonell ha centrat la pilota i l'esfèric s'ha passejat per l'àrea petita davant un Atienza que ha estat a punt de rematar. El Real Zaragoza ho ha continuat intentat a la desesperada i podria haver marcat al 89' un cop de cap de Grippo ha sortit fregant el pal de la porteria de Badia. En els minuts d'afegit l'equip d'Aritz López Garai ha acabat jugant a l'àrea rival fent desesperar als aficionats de l'Estadi de la Romareda. Els roig-i-negres s'han acostat amb perill però finalment no han aconseguit fer moure el marcador.

El CF Reus suma un punt més i se situa, provisionalment, a la dotzena posició de Segona Divisió amb 21 punts, cinc punts per sobre de les posicions de descens i a 4 del play off d'ascens. El proper partit dels roig-i-negres serà el dissabte 2 de desembre a les 18:00 hores a l'Estadi Municipal davant del Barça B.

La fitxa del partit

Real Zaragoza: Álvarez, Ángel Martínez, Mikel (Grippo 41'), Verdasca, Delmás, Zapater, Eguaras, Papu (Buff 75'), Febas, Vinicius (Toquero 75') i Borja Iglesias

CF Reus: Edgar Badia, Miguel Garcia, Olmo, Atienza, Miramón, Gus Ledes, Borja Fernández (Vítor 60'), Carbonell, Haro (Tito 85'), Cámara (Lekic 65') i Edgar Hernández

Targetes: pel local Borja Iglesias (30') i pels visitants Atienza (32'), Carbonell (60') i Tito (88')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 16 de Segona Divisió, disputat a l'Estadi de la Romareda amb la presència de 14.943 espectadors.