Back to top

El CF Reus, a Tercera Divisió

La Real Federación Española de Fútbol ha emès un comunicat oficial explicant la decisió de descendir el primer equip roig-i-negre de categoria. El motiu: l'administrador concursal no ha pagat un aval bancari de 150.000 euros abans del termini exigit, el dia 10 de juliol.
Escut del Club de Futbol Reus Deportiu

Si juga, el primer equip del Club de Futbol Reus Deportiu ho haurà de fer a Tercera Divisió. L'administrador concursal roig-i-negre, David López, no ha pagat un aval bancari de 150.000 euros necessari per a què els reusencs puguin militar la temporada vinent a Segona Divisió B.

López havia inscrit l'equip en aquesta categoria, tot i saber que no podria pagar els diners en el termini exigit, el 10 de juliol. De fet, ell mateix va sol·licitar a la Real Federación Española de Fútbol l'ampliació de la data límit per abonar aquesta quantitat però tampoc la va ingressar passats els dies.

La decisió implica també que el filial perdi la plaça i l'obliga a jugar, si així ho pot fer, a Primera Divisió Catalana l'any vinent. FutbolCatalunya.com ha avançat la informació aquest mateix migdia.

El document oficial emès per la Real Federación Española de Fútbol:

Comunicat 1Comunicat 2

Incertesa a la Tercera Divisió

A tot això, aquesta tarda, també s'ha pronunciat la Federació Catalana de Futbol (FCF), que ha emès un comunicat assegurant que no es troba "en disposició d'establir quins seran els efectes sobre el Grup 5 de la Tercera Divisió, així com en les categories territorials del futbol català, fins al moment en què la RFEF determini com quedarà coberta la vacant generada en el Grup 3 de la Segona Divisió B".