El CF Reus torna a somiar amb el play-off

SILVIA ANDREO

Segona victòria consecutiva del club de futbol Reus Deportiu. Els roig-i-negres han guanyat0 a1 l’Eldenc amb un gol de Dinis Almeida i ho han fet tres mesos després del darrer triomf a domicili. Tres punts importantíssim que situen l’equip al sisè lloc i a només un del play-off. Sembla que el Reus comença a deixar enrere la ratxa negativa dels darrers encontres.

La darrera victòria del CF Reus lluny de l’Estadi, va ser el 16 de novembre a Badalona, un triomf que el va fer líder, fa tres mesos. Per això, els roig-i-negres necessitaven tornar a guanyar després de tant de temps.

Els de Natxo González han sabut aprofitar molt bé la primera i única ocasió clara de la primera part per marcar. Ha estat Dinis al minut 15 de joc. Oscar Rico ha servit un córner en curt, i Vitor ha deixat la pilota a Marín que ha penjat al segon pal, el central portugués ha fet la resta. Amb el0 a1 al marcador, el conjunt local s’ha llançat a l’atac perquè una victòria els allunyava del descens.

Aquesta rematada d’Aridane podria haver posat la igualtat a d’electrònic però la pilota ha marxat per sobre del travesser per molt poc, mentre el Reus s’ha dedicat a defensar el resultat, creant molt poc perill. El guió s’ha mantingut a la segona part, les arribades roig-i-negres a la porteria d’Alberto han estat inexistent i l’Eldenc ha buscat l’empat sense pausa. Al minut 63 Fran Carbia ha hagut de deixar el seu lloc a Colorado amb un problema a l’espatlla.

En el tram final han arribat les oportunitat més clares per l’Eldenc. Dinis ha salvat el xut de Domènech quan estava a punt d’encarar Edgar Badia, i el porter ha tret els punys per rebutjar el potent llançament de Josete des de la frontal. Finalment els tres punts han vingut cap a Reus, importantíssims anímicament.

Els fantasmes comencen a quedar enrere amb aquesta segona victòria i l’equip que es situa sisè torna a somiar amb el play-off, que ja és a tocar. El proper diumenge un altre examen complicadíssim, la visita de l’Huracan, tercer classificat.