Back to top

El CF Reus viu la seva setmana més difícil a la lliga professional

El matx de la setmana vinent davant el Córdoba podria ser l'últim de la plantilla tal com la coneixem fins ara.
Xavi Bartolo en la prèvia de l'AD Alcorcón - CF Reus

Xavi Bartolo ja no pot dissimular més la seva decepció. El tècnic ha intentat aquest divendres en roda de premsa conservar l'optimisme, però afirma que si la solució no és immediata, el Reus ja no seria a temps de salvar-se.

El de Lleida ha catalogat aquesta com la pitjor setmana de la temporada, afirmant que la visita de l'Associación de Futbolistas Españoles no ha ajudat en res a preparar el partit davant l'Alcorcón. Els jugadors, que estarien ja contemplant el panorama en el pitjor dels casos, no arribarien en condicions per jugar de tu a tu amb el líder.

Xavi Bartolo: "Aquesta és una situació atípica, dolorosa, feixuga, complicada i inexplicable. Ens han fet moltes promeses que no han acabat de tirar endavant, i entenc que el jugador se senti decebut amb la resposta de l'entitat des de l'inici de lliga".

Bartolo ha assegurat que entendria que els jugadors marxessin i que és una de les seves funcions mantenir la moral de l'equip. El tècnic, tot i seguir amb una visió optimista de la situació no ha pogut amagar el seu malestar.

"Distraccions, converses que a mi no m'ajuden a preparar la setmana i un ambient que no és l'adequat per afrontar partits: aquesta és la situació que he de viure", comenta Bartolo, "He d'intentar convèncer als jugadors en l'àmbit competitiu, si no després de Nadal no hi ha futur".

El matx es disputarà diumenge a partir de les 12 del migdia al Santo Domingo.